måndag 20 juni 2016

Säkerligen inte sista gången vi får uppleva en stor börsnedgång!

Hade redan igår bestämt mig för att tro på att det blir "Bremain" istället för "Brexit". Jag var inte ensam om att tro på det när börsen väl öppnade idag. Nordea var i mitt sikte och jag fick ändra ordern både en och två gånger innan jag fick igenom den. Dagens inköp alá bankaktie vart 20 st Nordea för 78,60kr/st. Det här var nog första gången ett bolags aktie inte slutade dagen på minus efter att jag gjort mitt inträde i den. Kan möjligen ett trendbrott vara i sikte?
Nu när börserna I Europa och världen över tror på "Bremain". Så är det plus nästa överallt idag. Men man ska inte glömma att opinionsinstitut och spelbolag faktiskt har fel ibland. Skulle nu Engelsmännen i alla fall på torsdag rösta för utträdde! Så blir det troligt väldigt trångt i utgången på måndag. När Svenska börsen åter igen öppnar efter midsommarledigheten. Min strategi ligger dock kvar. Kommer bara rida ut den stormen i så fall. Säkerligen inte sista gången vi får uppleva en stor börsnedgång!


/investeralitemera
3 kommentarer:

 1. Jag är med dig på den strategin! Kommer sitta tryggt i min lilla båt:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om 10 år vet vi om det var rätt eller fel? Skulle det vara fel? Så har säkert dom flesta glömt vad jag skrev här idag :-)

   Radera
  2. Haha ja vad gör det om hundra år:) Den som lever får se;)

   MvH Pengaregn

   Radera