måndag 6 juni 2016

Så har jag noll koll!

Då var det dags igen! Menar inte aktieutdelning, även om det hade varit trevligt. Nej utan denna ständiga väntan på något. Den här gången väntar jag på skatteåterbäringen. Tydligen så börjar skatteverket betala ut imorgon. Det skulle passa mig perfekt att då loss lite pengar. Även om en stor del kommer att gå till att betala på min fest. Fyller tydligen jämt nu i Juni. Hursom så måste givetvis lite investeras i framtiden! Hur ska jag annars komma i mål?

Försöker räkna lite på vilken aktie som ger mig bäst direktavkastning. Om jag köper si av en viss aktie, mot att jag köper så av en annan. Vilken tjänar jag då bäst på? Men funderar även på att ta en någon nya aktie. (Har funderat förr utan att komma till skott). Återigen vill jag inte ta förhastade beslut även om det oftast blir att jag handlar på chans. Har ju funkat bra för "Chansar mest". Vars blogg ni hittar i blogglistan till höger.

Det sägs att vi går in i en tråkig börsperiod nu? Men borde det inte innebära att det blir köpläge i en hel del aktier då!? För en som mig, som inte följt börsen slaviskt tidigare. Så ser jag sommar perioden som väldigt intressant. Förhoppningsvis hinner jag läsa på lite mer om hur man gör för att värdera ett bolag och dess aktie! För som det är nu! Så har jag noll koll!


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar