onsdag 15 juni 2016

Får ju inte tappa tron efter halva 2016.

Full fart från start till mål på börsen idag. Fanns egentligen ingenting att klaga på. Jo att jag inte hann handla igår. Men det fick jag kompensera idag istället. Följande köp gjordes:

50st Telia till 36,60 kr/st
20st Swedbank till 170,80kr/st
20st Tele2 till 69,20 kr/st
10st ABB till 169,40 kr/st

Lite trist var det att Avanza sen igår kväll hade problem med direktöverföring från SEB med BankID. Hann väl prova en si så där 30 gånger innan dom hade fått igång tjänsten igen. Men när pengarna var på kontot runt 10:30 var det full fart fart för mig att investera. Hela vägen till jobbet satt jag och funderade om jag inte skulle lägga allt på Fingerprint som en värsta chansningen. Men när jag väl var framme och parkerat bilen. Så slog jag bort den tanken. Eftersom jag inte är någon vidare "gambler". Utan jag fortsätter på redan in jobbad väg med långsiktighet och att köpa utdelningsaktier.

Har uppdaterat innehav med dom nya aktierna. Fortfarande är jag total minus i både fond och aktieinnehav. Som långsiktig sparare så gör det inget för stunden. Hoppas och tror att det förr eller senare kommer visa plus. Får ju inte tappa tron efter halva 2016.


/investeralitemera3 kommentarer:

 1. Keep the faith!

  Märkligt med det där strulet med direktöverföring. Hade precis samma problem i måndags då börsen lyste rött. Grymt irriterande att inte kunna handla på grund av teknik strul.

  ABB hoppas jag också kunna fylla på mer i om kursen kan hålla sig på hyggliga nivåer.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag haft bankdosan tillhands så hade det nog inte varit några problem? Men man blir lite bortskämd när det normalt inte strular! ☺

   Radera
  2. När det strulade för mig var enda andra alternativet att göra en banköverföring men en sådan kunde ta upp till en bankdag att bli klar så det kändes inte som ett alternativ just då.

   Nu föll ju börsen ännu mer under tisdagen så strulet gjorde faktiskt att jag kunde göra mina köp till ännu bättre kurser:)

   MvH Pengaregn

   Radera