torsdag 30 juni 2016

Annars är ju all ledighet bortkastad!

Ute skördas det hö. Jo, vi bor på landet och bonden verkar precis som börsen, inte få en lugn stund. Sen Brexit nedgången i måndags, har det varit positiva tongångar rakt över. Förstår inte riktigt?Egentligen har ju precis ingenting blivit mer klart över att Storbritannien vill lämna EU. Men börserna/marknaden tycker att det numera är bra nyheter när man vet vilket håll det pekar. Dvs att man inte vill vara kvar i EU. Det räcker kanske med att det inte är osäkert längre? Marknaden vet nu vad som ska hända. Sen om det tar två eller fem år innan Britterna gått ur EU spelar tydligen ingen roll. Bara marknaden vet....

Fick för mig att det var fredag idag när jag kom hem från jobbet. Känslan man får i kroppen när man vet att det är helg infann sig. Tyvärr smet den iväg lika snabbt när jag kom på att det bara var torsdag! Det går tydligen att lura kroppen till en hel del. Eftersom den numera dagligen lurar mig med att det snart är semester. Snart för mig är om två veckor. Men all motivation har redan liksom gått dit den gömmer sig när det är riktig semester. När jag väl är på jobbet finns det ingen ork att ta tag i något. Jag går och hoppas att jag inte behöver göra något som kräver allt för mycket hjärnkapacitet. Känns nästan som om jag är satt i "ström-sparläge". Fast det är ju klart. Jag måste ju ha lite ork kvar till att ha semester när det väl är dags. Annars är ju all ledighet bortkastad!/villhasemesternu!


2 kommentarer:

 1. Känner igen den där känslan. Hjärnan har redan gått på semester och det är ytterst svårt att motivera sig till att få något vettigt gjort.

  Kämpa på, snart är semestern här!:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kämpar på...men idag är det i alla fall fredag! :-)

   Radera