onsdag 2 november 2016

Det som såg så bra ut!

Vad hände med börs uppgången? Har tackat JA till Tele2´s teckningsrätts erbjudande. Att jag dessutom lyckades räknat rätt på antalet aktier 27 st, var inte illa. Matte var aldrig min starka sida under skoltiden. Ska jag var helt ärlig, så är den fortfarande inte det! Inte meningsuppbyggnad och stavning heller för den delen!Nedgången på börsen igår gav mig köpläge. Utökade med 10 st Nordea och givetvis 10 st Telia. Behöver som jag sagt, snitta ned mig lite där. Idag räckte inte tiden alls till för att följa börsen. Smög dock in en order på 10 st SEB som ett par timmar senare hade gått igenom. Till helgen gör jag avstämning och hur månaden gått. Fortsätter "allt" ner så blir det ingen trevlig avstämning! Det som såg så bra ut!


/investeralitermera


6 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i det du skriver. Allt var SÅÅÅ bra. För bra tydligen för inga träd växer till himlen.

  Men det är rätt att se detta som ett köpläge! Jag har fyllt på med Axfood enligt plan och sneglar lite på Kinnevik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo håller med dig om att det öppnas upp en hel del köplägen. Frågan är då om man ska köpa idag eller vänta tills imorgon. Eftersom man kan ju aldrig veta om det här är början på en längre nedgång?

   Radera
  2. Jag försöker sprida köpen lite och köpa hela nedgången. Jag har planerat med en del cash faktiskt så jag är väl förberedd.

   Radera
 2. Sedan vet vi ju inte hur börsen kommer reagera efter valet i USA, det kan ju bli hur svajigt som helst då. Jag fortsätter med mina veckoköp men i mindre skala och avvaktar till nästa vecka med större köp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar ungefär likadant. Investor ser köpvärda ut idag.

   Radera
  2. USA valet kan ju bli en riktig rysare. Eller så blir det lite som Brexit. Lite panik ena dagen för att vara mer eller mindre glömt nästa! Men spännande dagar som väntar "over there" ...

   Radera