fredag 25 november 2016

Men jag nöjer mig inte med en!

Katastrof! Kommer från Grekiskan och betyder omstörtande. Tänk dig det absolut allra värsta som kan hända på din arbetsplats. Tänk lite till... Så ja, nu börjar vi närma oss. Det är precis vad som hänt på min. Nu är vi på samma nivå. Beordrad övertid för att mildra skadorna. Men tiden räcker inte till. Imorgon är det mer tid som ska fram. Kommer nog inte vara över förrns i mitten på nästa vecka. Jag längtar redan dit....Efter att min försäljning av SEB Europa Indexfond gick igenom. Så förde jag över pengarna till Avanza. Dom hann knappt kallna. Hade dom varit lite varmare så hade jag fått Amerikanska DEA på mig. Hur som, passade på och tecknade "Baltic Horizon". Aktie Pappa har en jätte bra genomgång om exakt vad det är.  http://aktiepappa.blogspot.se/2016/11/vad-ar-baltic-horizon.html
Hoppas självklart att jag får dom 700 andelar jag tecknade upp mig för.

Det som vart kvar räckte till hela 10 st Ratos. Dom måste dubbleras många gånger om jag någonsin ska nå min första miljon. Men jag nöjer mig inte med en!

Trevlig helg,

/investeralitemera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar