onsdag 9 november 2016

..som alltid!

Inte igen! Precis som när det var val till att stanna eller lämna EU i Storbritannien. Så när jag skulle sova så ledde den förlorande parten. Clinton hade en liten ledning igår kväll. Gissa då om jag vart förvånad när nu Trump gick och vann presidentvalet. Snack om Deja vu! Trodde inte att Clinton kunde förlora!? Men som vanlig hade man helt fel! Börjar bli en dålig vana....


Inte heller hann jag vara med när börsen öppnade och hela världen gick under. För det var väl det som skulle hända om Trump vann? Men det var i alla fall minus när jag kunde logga på Avanza och lägga två ordrar på 10 st Nordea och 10 st SEB. När jag sen någon timme senare fick chansen att kolla igen hade dom båda gått igenom och börsen vänt upp. Ibland behöver det inte vara svårare än så. Men vi får väl hoppas att världen är kvar imorgon också? För då är det inte långt kvar på den här arbetsveckan och snart helg. Den kommer nämligen väldigt lägligt...som alltid!


/investeralitemera

4 kommentarer:

 1. Världen kommer vara kvar i morgon med. Det är vara media som försöker skapa rubriker... Snygga köp i morse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad ska gammel media ta sig till? Andra gången på kort tid som dom traditionella opinionsföretagen levererar fel Prel resultat! Men det blir bra rubriker innan och efter valen! :-)

   Radera
  2. Planeten kommer överleva oss människor. Det är jag rätt säker på.

   Radera