måndag 28 november 2016

Så nu ska det julshoppas för hela slanten!

Snart Jul! December är en otroligt plågsam månad för en sån som mig. Visst är det otroligt roligt när barnen öppnar sin julklappar och tjuter av glädje. Men själv tjuter jag i samma ögonblick inombords. Åh nej.. köpte vi verkligen alla dom där dyra sakerna!?


Har självklart mig själv att skylla. För jag visste redan för ett år sedan att det skulle bli jul igen. Jag hade kunna planera och sätta av en liten liten slant varje månad fram till December. Gjorde jag det i år? Nej verkligen inte. När Januari kommer är man som fattigast. I alla fall jag som lagt ut en mindre förmögenhet på julklappar. Sen rullar månaderna bara på och Julen känns avlägsen! Helst av allt hade jag velat säga till frun och barnen och jag skapat ett sparande hos ex Avanza åt dom. Så det blir nämligen inga andra julklappar! Så God Jul på er! Men jag har sett barnen grina en jul, det vill jag inte uppleva igen. Så nu ska det julshoppas för hela slanten!/funderalitemera


6 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen mig allt för väl i;)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att veta att man inte är ensam i "julångesten"! :-D

   Radera
 2. Vi skonar oss från julen relativt bra i år. Barnen skall såklart få julklappar men de är också de enda! Julafton spenderar vi på varmare breddgrader! :)

  /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att få spendera julen i värmen det har jag önskat mig var varje år! Hoppas ni får det kanon! :-)

   Radera
 3. För en gangs skull kan jag känna mig priviligierad. Mina barn är utflugna och vuxna, vi köper Inga julklappar till varandra. Frugan och jag brukar köpa en bok til varandra.
  Ett barnbarn, som inte får någon julklapp eftersom jag köper saker hela tiden ändå till den lille pajsaren.
  Så julens helvete, att hitta och köpa julklappar till alla är ett mine blott och det känns väldigt befriande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser på sätt och vis fram emot det du beskriver! ☺

   Radera