måndag 7 november 2016

Förutsatt att rätt person blir president!

Var dagens uppgång ett lättnads rally!? OMXS30 slutade på + 1,83%. I USA stiger också börserna på informationen att Hillary leder presidentvalet. I alla fall enligt dom senaste opinionsundersökningarna. Nu ska man ju inte stirra sig blind på just opinionsundersökningar. Dom har trots allt visat sig ha fel från gång till gång. Men om det här får USA börserna att stiga innan något ens är klart. Då undrar jag om dom inte stiger ännu mer imorgon? Om nu Hillary väljs som nästa president? Det skulle jag inte säga nej till. Eftersom jag har USA Index fonder i alla mina portföljer. Från PPM,tjänstepension till privatspar. Är i stort sett bara hos Avanza jag inte har någon ren USA indexfond. Men det kanske jag blir tvungen att ändra på snart. Förutsatt att rätt person blir president!


/funderalitemera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar