söndag 1 maj 2016

Inte riktig 100 än!

April månad är över och nu tar Maj vid. Lika bra att stämma av vart månadens pengarna gick. Totalt köptes 35 st Telia samt 20 st Tele2 aktier. Även fondsidan fick en liten släng av sleven. Under "Innehav" är nu allt uppdaterat. Hade givetvis hoppas att mer pengar gått till investeringar. Men så var dessvärre inte fallet. Får därför glatt åter igen vänta på nästa lön.
Under kommande vecka kan jag räkna med utdelning från H&M. Vilket kommer ge mig totalt 97,50 kr. Många bäckar små, med betoning på bäckar små.

Gick häromdagen gick jag igenom fond innehavet hos SEB. Upptäckte att dom döpt om en av mina fonder efter deras "uppdatering". Nämligen "SEB Etisk Global Index Lux Utd" har tappat "Utd" i namnet. Klickar man dock in på fonden för att få mer info, så heter den "SEB Etisk Global Index Lux Utd". Hoppas nu inte att SEB strular till det så att det inte längre är en utdelningsfond? Har skickat ett meddelande till deras support. Där man normalt fått svar inom 24h. Men skickade frågan redan i torsdags utan någon som helst återkoppling. Lite misstänksam blir man allt...

Det här var mitt 99:e inlägg. Inte riktig 100 än!


/investeralitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar