onsdag 4 maj 2016

Det hade varit en katastrof för mitt jagade mot utdelningar!

Köpt! Utan att rört den sk bufferten. Hade en lite skvätt pengar kvar på Avanza. Passade då på att köpa 43st Rottneros. Som jag för övrigt försökt köpa under hela veckan utan att få dom till begärd kurs. Att dom sen har utdelning i början på Juni, gör det hela så mycket roligare.

Loggade åter igen in på SEB och kunde konstatera att "SEB Etisk Global index Lux" fortfarande saknade "utd" i namnet. Slog då numret till kundservice. Fick bekräftat att jag äger utdelnings fonden, den hade rätt ID. Men varför den har ett annat namn skulle killen som hjälpte mig ta med sig och kolla upp. Försökte även få information om när mina utdelningsfonder delar ut. Fick dessvärre inget svar utan hänvisades till att ringa på kontorstid. Men jag är trots allt nöjd. Var ett tag orolig över att min fond hade slagits ihop med sin namne utan utdelning. Det hade varit en katastrof för mitt jagade mot utdelningar!


/investeralitermera Inga kommentarer:

Skicka en kommentar