onsdag 11 maj 2016

Äntligen utdelning igen! Idag delade H&M med sig 9,75kr per aktie. Vilket ger mig 97,50 Kr. För det skulle jag kunna köpa mig en pizza och ev också ha råd med en 33cl Cola? Nu har jag dock andra planer för pengarna. Kommer låta dom ligga kvar fram tills slutet Maj. Därefter ska dom investeras tillsammans med det som Tele2 ger mig i utdelning.
I och med utdelningen idag. Så har jag nu totalt fått ihop 1055 kr i aktieutdelning under 2016. Jämfört med noll för 2015. Då jag endast ägde fonder som delade ut. Jobbar nu mot delmålet att få ihop 5000 kr i utdelning under ett och samma år. Lär få stödköpa Telia framåt oktober om jag ska lyckas det!/investeralitemera 

2 kommentarer:

  1. Trevligt med utdelningar!

    Ett alternativ skulle ju vara att diversifiera portföljen lite mer genom att plocka in ett eller ett par nya bolag. Clas Ohlson eller Atlas Copco skulle ju kunna vara tänkbara kandidater om du vill ha utdelning under hösten :)

    MvH Pengaregn

    SvaraRadera
  2. Ja utdelningar vill jag givetvis ha mycket av. Tanken är att portföljen ska utökas med andra bolag och aktier. Har ju 10 år på mig att få till det. Men tack för tipsen! :-)

    SvaraRadera