söndag 22 maj 2016

Vägen mot målet ligger öppen!

Vi hade en fin avslutning på börsveckan i fredags. I och med det så passade jag på att kolla igenom mina delmål/etapper. Utdelningsportföljen har växt i värde under månaden som gått. Men det beror mest på att nyinvesteringar gjorts. I och med det så ligger jag nu ganska nära att nå:

  • Etapp A1. Att nå 100 000 i samlade investeringar. (Värdet av investeringarna).

    Fattas med dagens kurser endast 2290 kr. Är medveten om att avståndet kan öka om börsen surar och aktier och fonder tappar i värde. Men avståndet kan även minska då mina Tele2 kommer dela ut ca 700 kr 25:e Maj. Även en okänd summa från min SEB fonder väntas. Vill det sig riktig väl så når jag etappen redan på fredag. Det vore stort för mig!


Det är otroligt inspirerande att inse att jag är väldigt nära. Det visar att det går att nå sina mål. Bara man ligger i och följer planen. Även om jag inte riktig är där än. Så känns det ändå bättre än om jag bara hade satt upp delmål/etapper. Som mer eller mindre skulle vara ouppnåeliga.  Jag har ju även några såna. Men man ska aldrig säga aldrig... Vägen mot målet ligger öppen!


Ha en trevlig söndag!


/inspireralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar