fredag 27 maj 2016

Blir så ofantligt dyrt då!

Äntligen fredag! Kryper i kroppen på mig, precis hemkommen från mitt jobb. Stressen ligger som en våt filt över mig. Tar ca en timme sen är man som folk igen. Har visserligen till större delen av dagen kunnat följa börsen. Har även klickat runt lite för att se vart nästa inköp ska hamna. Vet lika lite som jag visste när jag vakande i morse. Har några dagar på mig att fundera. En sak jag däremot inte behövde fundera speciellt länge på! Var att ge en släng av sleven till mina SEB Index fonder. Dom har fått stått tillbaka under hela året till fördel för utdelnings aktier. Men igår kväll fyllde jag blygsamt på med några hundralappar.


Inte bara roliga saker som nästa vecka. Det slog mig i morse när mobilen vibrerade till. Jag har tandläkare tid på Måndag. Det är en utgift som sugit håll i mina privata finanser både en och två gånger. Blir lika lurad varje gång jag är på undersökning. Dom säger samma sak år efter år. - Vi ser att du har en hel del tandsten som vi måste ta bort. Som tur är kan vi ta det på en gång istället för att vi bokar upp en ny tid. Vid det laget har dom redan fingrar och andra verktyg i min mun. Jo jag har säkert tandsten. Då är det ju bra att dom tar bort det. Men i år tänker jag vänligen men bestämt tacka nej. För jag litar inte riktigt på dom. Sen får vi se om ett år vid nästa undersökning om tänderna är kvar? Jag är rätt säker på det. Sen antar jag att mitt egna underhåll av tänderna hjälper en bit på vägen? Vill gärna inte ha fel här. Blir så ofantligt dyrt då!

Trevlig helg, 

/litarintefulltpåtandläkaren-justnu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar