torsdag 19 maj 2016

Men just nu längtar jag faktiskt till Januari 2017!

Om man ska gå efter informationen som kommit dom tidigare åren från SEB. Gällande hur mycket och när deras utdelande fonder delar ut. Så sker utdelningen runt den 25 Maj. Samt någon dag senare syns beloppet på kontot. Men i år hittar jag ingen info överhuvudtaget om det. Kan tycka att gammel-banken SEB borde kunna bjuda på lite bättre service än så här....? Med tanke på alla avgifter jag redan betalar till dom. Den listan kan för övrigt göras väldigt lång!


Skulle tror att banken ser mig som en kund dom inte kommer tappa i första taget. Jag har ju varit kund där sen 1999. Varför skulle en som jag vilja byta bort en så förträfflig bank som SEB. Kanske pga av deras courtage avgifter för köp av aktier. Där har jag ju i och för sig redan bytt ut dom mot Avanza. Kunde jag flytta min tjänstepension till Avanza eller Nordnet så skulle jag göra det. Hoppas innerligt att det blir möjligt i framtiden. Det enda som hindrar mig från att skicka över allt från mitt och barnens ISK:er till någon rappare konkurrent. Är att jag vill ha någonting att kunna ta till när ena bolånet ska förhandlas om Januari 2017. Vill egentligen inte längta mig igenom hela sommaren. Men just nu längtar jag faktiskt till Januari 2017!

 
/längtalitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar