måndag 30 maj 2016

Men det var trots allt utdelning idag!

Äntligen vart det måndag. Helgen kändes mer eller mindre bortkastad. Eftersom jag var så nyfiken över den exakta summa som SEB fonderna skulle dela ut. Har som jag tidigare skrivit, hyfsat bra koll. Men i morse när jag loggade in på baken så låg det 1104 kr redo att återinvesteras. Kl 07:02 var dom och lite mer i Avanza händer. Lovade mig själv att vänta tills imorgon och kanske onsdag. Innan pengarna fick återinvesteras. Säga vad man vill om mig. Men att lita på mig ska man nog inte göra. Inte helt i alla fall. Efter att ha kollat runt i timmar, vart pengarna ev skulle kunna tänkas hamna i för aktie. Så slog jag till precis innan fikat. 10 st Swedbank inhandlades. Totalt har jag nu 20 st. En bra början som det heter.

Helt otroligt, trodde jag skulle få överraska mig själv efter affären tidigare idag. Nämligen att kryssa över att ett av mina delmål nåtts. Men en snabb summering visar att det saknas 46 kr. Aldrig får man vara helt nöjd. Men det var trots allt utdelning idag!


/investeralitemera

2 kommentarer:

 1. Med lite tur kanske börsen hjälper dig över nästa målnivå under veckan :) Bara att hålla tummarna eller sikta framåt mot nästa insättning eller utdelning.

  Kör hårt!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Hjälpte mig själv idag. Så nu har jag nått målet. Kommer ett inlägg om det ikväll!

   Radera