tisdag 31 maj 2016

Med eller utan tänder!

Ett par stödköp gick äntligen igenom. Då pratar vi alltså fondköp hos SEB samt hos Avanza. Kommer uppdatera innehav i helgen som kommer. Passade också på att köpa 20 st Telia under dagen. I och med allt detta så kan jag äntligen stryka min första etapp! Vilket känns otroligt kul

Etapp A1

Att nå 100 000 kr i samlade investeringar. (Bör vara relativt enkelt att nå under 2016 såvida inte börsen tar vägen via källaren).*Värdet ska totalt vara 100 000 kr.

Det total värdet kommer jag stämma av i helgen, då fler fondköp gått i genom.

Besökte tandläkaren igår och hade som plan att inte nappa på "erbjudandet" att ta bort plack/tandsten. Den här gången skulle jag stå på mig. Kan ju så här i efterhand säga att, tandläkaren verkligen hade en bra "USP".  En sk "Unique Selling Point".... När dom lade fram det så här...så kunde/vågade jag inte säga nej. - Ja tar man inte bort tandsten så kan det i förlängningen leda till att man får tandlossning.. Oj....klart vi ska boka in den där tiden nu på en gång..! Som tur var, är det i alla fall en månad framåt. Kändes surt att inte klara av att stå emot. Men idag nådde jag mitt första delmål. Resan fortsätter därför framåt. Med eller utan tänder! 

Källa: http://www.xn--marknadsfrd-zfb.se/teorier-och-modeller/vad-betyder-usp/


/investeralitemera


6 kommentarer:

 1. Haha ja ibland är det inte lätt att stå på sig;)

  Grattis till delmålet!:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag ryker ett delmål till☺ Men det är inget som har med pengar att göra! ☺

   Radera
 2. Ja du, själv ska man på tandläkarundersökning om 1 månad lär väl bli massa kostnader i och med detta;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tandläkare och veterinärer dom vet hur dom ska få bra betalt. Får hålla tummarna att du inte har några hål!

   Radera