måndag 2 maj 2016

100 men inte full koll.

Borde ju planerat det här in i minsta detalj. Kanske skrivit inlägget redan för ett par veckor sedan. För att få till det riktigt bra. Men huvudet är helt tomt idag. Normalt sett när jag inte vet vad jag ska skriva om. Så surfar jag runt på di.se eller bloomberg.com och ibland även på vg.nk. Brukar undvika att läsa dom andra bloggarna tills mitt egna inlägg är skrivet och publicerat. Mest för att inte stjäla deras idéer medvetet eller omedvetet. Men när mitt egna inlägg är upp i cyber-rymden, så läser jag mig igenom dom andra bloggarna. Hade jag planerat det bättre så hade jag kunnat letat reda på något intressant som hänt. Men nu blev det inte så. Jag är ändå väldigt nöjd över att det idag blev inlägg nummer 100.

Måste även få till ett par rättelser. Jag har en aktie som delar ut i Juni. Som jag skrev för ett par dagar sedan att jag inte hade. Rottneros delar ut i början av Juni. Sen delar heller inte H&M ut den här veckan. Utan först den 11 Maj, som är nästa vecka. Så man skulle kunna samma fatta det så här. 100 men inte full koll.


/investeralitermera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar