tisdag 24 maj 2016

Men imorgon är det lön!

Full fart på börsen idag. OMXS30 slutade på +1,35. För min egen del var det blandad kompott. Medans Kinnevik och Tele2 slutade på minus. Så var det roligare att vara Telia och H&M ägare eftersom dom slutade lite plus.

Trodde att jag skulle kunna snål handla aktier till gratis courtage hela sommaren. Men när Avanza skriver att man får gratis aktiehandel tills man uppnått 50 000 i samlat sparande. Så är det precis vad dom menar... Den lilla detaljen missförstod jag. Helt och hållet mitt fel. För när jag förra veckan loggade in på Avanza. Så låg det där ett meddelande i min inkorg, som sa att jag nu var uppflyttad till courtage klass "Mini". Så då var det slut på det roliga för den här gången. Jag nådde gränsen eftersom dom givetvis räknar med fonder i samlat sparande. Har visserligen ett Nordnet konto. Men där finns inte ens 1 öre. Kanske ska ta mig en funderare att prova gratis aktiehandel där?

Idag var sista dagen att handla Tele2 aktier om man ville ta del av utdelningen på 5,35 kr aktie. Eftersom pengar är en bristvara för mig just nu. Så har jag inte fyllt på med några. Men imorgon är det lön!


/snartinvesteralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar