lördag 1 oktober 2016

Nej inte allt för ofta!

September tog bara slut. Nu fortsätter vi in i en mycket spännande Oktober månad. För mig som alltid väntar på något. Så har jag Telia utdelning att se fram emot den 28:e. Men även retroaktiv lön, som kommer ända från April. Så återigen kommer det bli en lång väntan. Hur orkar jag? Ja, jag vet inte!


Kommer inte någon September uppdatering av portföljen den här helgen. Eftersom det inte vart något aktie köp i SEB. Så fördelade jag pengarna på fonder istället. Både hos Avanza och SEB. Jag vill därför att dom ska gå igenom innan uppdatering görs. Vilket bör var klart runt måndag eller tisdag!? Hoppas därför inte börsen backar allt för mycket nästa vecka. Allt för att mina siffror ska se någorlunda positiva ut. Fast brukar det bli som jag vill? Nej inte allt för ofta!


/investeralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar