söndag 30 oktober 2016

För vem vet när vi ses igen?

Aktier och sparande i all ära! Men egentligen finns det saker som är mer värda än alla pengar världen. Nämligen att ha vänner och bekanta som man tycker om att umgås med. Jag spenderade min lördag med att umgås med min äldsta vän. Tyvärr bor han över 11 mil bort. Så dom tillfällen vi ses är lätt räknade. Men oftast blir det i alla fall en gång per år. Förutom att snacka strunt och berätta gamla minnen tillsammans med några andra bekanta. Så hann vi med att besöka en sportbar. Även om det svider i mitt hjärta att betala överpris på både mat och öl så var det klart värt det. För vem vet när vi ses igen?


/funderalitemera
6 kommentarer:

 1. Hej Investeralitemera!

  En av de svåraste men viktigaste marknaderna är "vänmarknaden". Om man investerar fel kan det kosta fruktansvärt mycket - för en del till och med livet. Om man investerar rätt kan det leda oss på en fantastisk resa genom livet tillsammans!

  Så när år av god vänskap sätts på prov av jobb, kärlek, flytt och familjebildning (vilket ofta är fallet) är det viktigt att fortsätta investera i den! Det är ett lågt pris att en gång om året dela några öl och käka go mat i goda vänners lag, eller att göra en golfresa tillsammans; ja alternativen är lika många som det finns vänskap att finna dom.

  Så du har verkligen investerat dina pengar väl under helgen tycker jag.

  Med vänlig hälsning,

  Atlas Investo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Atlas Investo. Det var många fina och kloka ord. Ja vänskap är inte alltid så lätt att uppehålla. Så när dom få tillfällen ges för att hålla den vid liv. Då är det bara att välja och prioritera för att den ska bestå! ☺

   Radera
 2. Jag kan bara hålla med både dig investeralitemera och Atlas Investo. Jag är generellt sparsam av mig men när det kommer till att träffa en riktigt god vän så spenderar (investerar) jag gärna mer än vad jag vanligtvis tycker är prisvärt. Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur mycket jag värderar en handfull personer som jag betraktar som otroligt fina människor som jag mår bra av och inspireras av att umgås med. Jag lägger gärna ner tid, pengar och 11 mil för att träffa dessa personer.

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite så man får tänka, att man "intevesterar" i vänskapen. Då får det kosta lite ibland! ☺

   Radera
 3. Vad är alla dina pengar värda om du inte har riktiga vänner? Familj och riktiga vänner är det viktigaste man har! Den investeringen har du igen tiofallt, jag lovar.

  SvaraRadera
 4. Är beredd att skriva under på det! ☺

  SvaraRadera