måndag 3 oktober 2016

Bankeeen....

Det är långt kvar till semestern! I slutet på oktober går vi över till vintertid. Inget jag personligen ser fram emot. Dagarna blir mörkare snabbare. Oftast brukar det även innebära att det är mörkt när man går upp. Sen så är det mörkt när man åker hem från jobbet. Det är enligt mig ingen bra kombo. Eftersom jag gärna har något att se fram emot(Jo det är sant). Så borde nog familjen "Investeralitemera" ta och planera in nästa års semester snart. Så att jag får något riktigt skoj att se fram emot!
Uppgången på börsen idag, gjorde smärre under för min portfölj. Minns knappt när jag var på plus senast. Banker agerade återigen draglok enligt Di.se. 


Råkade av en händelse höra en gammal Hassan sketch för ett par veckor sen. Nu när jag hör ordet bank tänker jag direkt på sketchen. Får den inte ut mitt huvud. Finns nämligen inte så mycket plats där, så det blir rätt jobbigt. Bankeeen..../roalitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar