fredag 7 oktober 2016

Det vill jag inte ska hända!

110 km/h och ytterligare en arbetsvecka avklarad. När väl måndagen kommer så tänker jag! Hur ska jag orka med en hel arbetsvecka igen? Tydligen på samma sätt som alla andra veckor. Genom att ta en dag i taget så klart. Blir så mycket enklare då!

Det är full fart på jobbet. På min avdelning är vi fn "någon" kort. Den där någon kommer som tur är börja jobba redan innan månadens slut. Får därför uthärda det så gott det går. Men som tur är försvann två riktiga "surdegar" inom loppet av 48h. Nu återstår bara att städa upp smulorna som är kvar. Förhoppningsvis innebär det att min sömn kommer tillbaka. Är en aningen trist att vakna runt 04:00 och inte kunna somna om. Ger mig visserligen tid till lyssna på poddar samtidigt som jag försöker somna om! Får försöka se det positiva i det.Som vanligt i början av en månad och mitten av den. Så finns det inga pengar till köp av aktier eller fonder för den delen. Men jag har stor förhoppningar på den retroaktiva lönen den 25:e Oktober. Lönen ökade dock inte så pass mycket som jag hade hoppats. Fick nöja mig med 2,3%, allt är visserligen relativt. Men personligen tycker jag att det var i minsta laget! Sen tycker jag inte heller man ska vara nöjd. Blir man nöjd är risken att man blir bekväm. Blir man bekväm är det inte långt kvar tills latheten tar över. Det vill jag inte ska hända!


Trevlig helg alla! 

/funderalitermera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar