tisdag 25 oktober 2016

Liten som stor!

En av två! Planen att köpa Nordea och Tele2 gick så där. Fick visserligen igenom ett köp på 20st Tele2 till kursen 79,05 kr/st. Blev lite dyrare än tänkt. Att köpa mer av Nordea gick inte alls. Full fart på jobbet idag gjorde att inget direkt tillfälle gavs till fler affärer. Ser fram emot en lugnare arbetsdag imorgon.


49kr i uppgång är nu allt som krävs. Innan jag äntligen kan göra mig av med fonden Carnegie Emerging Markets. Med en förvaltningsavgift på hela 1,70%, så har den inget att göra i portföljen. Vill helst inte sälja med förlust. Liten som stor!

/investeralitemera

4 kommentarer:

 1. Puh, 1,7% I fondavgift låter svettigt! Jo jag håller tummarna för att den stiger lite till så du kan sälja med "vinst"..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har velat bli av med den sen jag dumt nog köpte den. Den missen gör jag förhoppningsvis inte om igen.

   Radera
 2. Svårt att veta i o m att man alltid handlar till okänd kurs. Kan ju lika gärna gå ner 5% tills säljet går igenom. Hade dumpat skiten direkt utan att dra ut påt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah :-D Jo ja vet. Men det känns bättre i sinnet om den står på plus i Avanza kontot. Innan jag säljer iväg den. Men det är som du säger. Man har ingen aning om vad säljkursen blir. Antar att förvaltaren tjänar på det hur jag än gör!? :-S

   Radera