lördag 30 juli 2016

Det skulle passa mig fint!

Fortsatte på den redan inslagna vägen. Köpte igår fler Tele2 närmare bestämt 10 st. Totalt uppgår nu innehavet till 181 st. Om bolaget delar ut samma summa nästa år? Så kommer det ge mig ca 938 kr rakt in på kontot. Givetvis räcker det inte långt. Men Rom byggdes inte på en dag!

Är fortfarande på semester. Resen börjar dock gå mot sitt slut. Är en av dom bättre jag gjort. Återstår idag att besöka ett vattenland någon mil ifrån hotellet. Allt för att ge barnen en upplevelse till. Tror inte dom heller kommer glömma den semestern i första taget.

Har nu ca 100 sidor kvar att läsa i min bok. Gick lite trögare i början på veckan. Men sen lossnade det. Tror därför att jag hinner igenom hela innan vi åker hem på måndag. När man egentligen gör samma sak under en hel vecka. Så flyter liksom dagarna ihop. Man får svårt att hålla isär när man gjorde vad. Antar det är så vissa pensionärer upplever det. Att det är måndag eller onsdag spelar ingen roll? Det skulle passa mig fint!


/slappalitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar