fredag 15 juli 2016

Men det kan jag leva med att ha inplanerat!

ABB delade med sig idag. 162 kr fick jag rakt in på kontot för min 25 st aktier. Känns som det var evigheter sen någon aktie delade ut. Men en snabb koll i transaktions historiken. Så såg jag att det bara var en månad sen, Kinneviks utdelningsrätter såldes och genererade pengar. Konstigt det där med tid? Hur något ibland kan kännas som evigheter sen. Medans något annat känns som igår! Fast det ibland kan ha varit flera år sedan det inträffade!


Så har det äntligen blivit dags för sista arbetsdagen. Knappa 4h återstår innan semestern börjar på allvar. Som vanligt har man planerat in allt som ska hinnas med på 5 veckor. Måla huset, gräva upp gräsmattan. Klyva 5 kubik ved. Åka fram och tillbaka till Östersund. Eller.. näe.. Faktiskt första gången på många år, som det inte finns en lång lista på allt som ska eller behöver göras. Vet dock med säkerhet att vi kommer på våran andra semestervecka att dra till varmare breddgrader. Det är faktiskt det enda som är hugget i sten. Men det kan jag leva med att ha inplanerat! Kommer fortsätta skriva här på bloggen under hela sommaren.

Trevlig helg,/investeralitemera

4 kommentarer:

 1. Underbart med semester! Hoppas du får en fantastisk ledighet! Varmare breddgrader lät ju inte dumt när Sverige bjuder på höstrusk såhär mitt i sommaren.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tackar, hoppas din semester blir kanon bra!

   Radera
 2. Underbart! Önskar dig en trevlig semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar, hoppas även din semester oxå blir kanon bra! (Om du inte redan haft?) ☺

   Radera