torsdag 21 juli 2016

Önska kan man alltid göra!

Försöker undvika Pokémon Go efter bästa förmåga. På samma sätt som jag total vägrar Facebook. Jag vet om jag skulle prova något av dom så skulle jag vara fast. Antagligen skulle jag inte kunna slita mig om jag provade? Min chef skulle undra vad jag höll på med. När jag frenetiskt sprang omkring i korridoren på jobbet och jagade Pokémons. Eller konstant skrev facebook inlägg, om vad som händer på jobbet och vad som ska ätas till lunch. Nej jag gör nog bäst att inte prova något av dom. Till er som är användare av dom båda och klarar av sköta jobbet. Hatten av för er! Jag hade som sagt inte klarat av det!


I aktieväg har tre av mina aktier släppt sina delårsrapporter idag. Tele2 rapporterade ett resultat som var sämre än väntat. ABB´s resultat var överförväntan trots sämre orderingång. Samt Swedbanks resultat som också var bättre än förväntat. Jag hoppas nu på att "marknaden" tar till sig ABB och Swedbanks resultat och skickar aktierna ett par kronor upp! Önska kan man alltid göra!/vägrafacebooklitemera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar