måndag 11 juli 2016

Men börsen kommer inte ta semester, bara för att jag gör det!

Tillfällig slut på idéer! Lite så känns det nu som. OMXS30 drog iväg och slutade idag på +1,80%. Tänkte jag skulle skriva något fyndigt om att det kanske var Tokyo börsens uppgång i morse på +3,99% som var den bidragande orsaken. Men min hjärna låter sig inte alls triggas. Normalt så vet jag oftast vad jag ska skriva om, innan jag ens startat datorn. Brukar nämligen inte vara något större problem. Utan det blir ord som i sin tur bildar meningar av bara farten. Dom gånger det tar emot och skrivkrampen infinner sig. Så brukar det räcka med att surfa runt lite på olika ekonomi sidor. Svenska, Norska, eller på något annat språk. Allt för att få lite inspiration. Men nu är det kris. Min hjärna låter sig inte alls kickas igång. Misstänker att det till stor del har att göra med den stundande semestern? Jag vet att det är tjatigt att läsa om hur jag räknar ned. Men kan bara inte låta bli. Fyra hela arbetsdagar kvar nu. Men börsen kommer inte ta semester, bara för att jag gör det!

/inspireralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar