måndag 25 april 2016

Vilket inte är helt optimalt!

Av bara farten så var dagens köp avklarade. Det vart dock inga Ericsson. Även om aktien börjar komma ned i nivåer, som även jag kan tycka gör den köpvärd. Så vart det vart istället 10 st Tele 2. För att öka på utdelningen som kommer om en månad. Bra eller dåligt lär visa sig längre fram. Känslan jag har är dock att telekom branschen har en mycket spännande framtid till mötes. Men som så många gånger sagt förr. Jag är blott en amatör så jag kan omöjligt veta vad som är rätt eller fel?Sen fyllde jag även på med 33 st Telia. Inte helt oväntat med andra ord. Som jag skrev igår så kryper jag sakta fram emot 1500 st. Totalt är det nu 600 st. Så jag har inte nått halva antalet än. Men det går i alla fall framåt. Tankarna jag får när jag tänker på att det är nu 900 st aktier som fattas, är oj oj oj vad många det är kvar tills delmålet är nått!

Nu får jag nog låta det gå några dagar tills jag funderat lite och dubbel kollat att det finns pengar kvar till någon annan investering. Har mina SEB fonder som jag väldigt gärna skulle vilja fylla på lite i alla fall. Men det bör gå ett par dagar så det inte dyker upp något som verkligen måste betalas med kort varsel. Bufferten lyser nämligen fortfarande med sin frånvaro. Jo jag vet, man bör ha någon slags buffert. I mitt fall fungerar investerings pengarna som sättas av från lönen varje månad. Som en slags buffert. Vilket inte är helt optimalt! 


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar