lördag 9 april 2016

Men jag jäktar långsamt!

Vi fick ett bra avslut på veckan när OMXS30 steg 2,56% i fredags. Lite återhämtning på kontot i alla fall. Nästa vecka har jag min första aktieutdelning. Swedbank delar ut 10,70 kr/aktie. Vilket på tisdag ger mig hela 107 kr, bättre än noll. Många bäckar små som det heter.

Efter att fått ställa in mitt utvecklings/lönesamtal så fick jag till ett nytt i fredags. Hade strategin klar. Dock gick den lite i baklås. Då företaget jag jobbar för följer en matris där man tilldelas poäng enligt vissa kriterier. Självklart så är den viktad så att det är väldigt svårt att få full poäng på dom olika kategorierna. Fick ihop hyfsade poäng, men det var jag knappast ensam om. Efter poäng sammanställningen så gick vi raskt över till lönesamtalet. Jag fick lämna synpunkter som min chef antecknade ned. Det kändes dock som ett spel för galleriet. Tror att den %-sats höjning som ges inte kommer att vara speciellt hög. Men det kommer inom någon månad visa sig. Min chef försökte även pracka på mig ytterligare arbetsuppgifter. Inte speciellt lockande i mitt fall. Speciellt inte när det innebär mer jobb utan extra lönepåslag. Lovade tänka igenom förslaget samt att jag nämnde att jobbet redan idag suger "livsgnistan" ur mig. Därför var det inte allt för lockande med mer jobb.

Jag är mentalt redan på väg bort. Gäller bara att någon som fått min CV nappar. Det i sig kan vara en utdragen process. Men jag jäktar långsamt!/investeralitermera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar