måndag 4 april 2016

Så blir du rik. Det inte helt OK sättet!

Herr Penga-skägget tipsar. Så blir du rik. Det inte helt OK sättet!

1. Flytta aldrig hemifrån. Bo hos dina föräldrar. Se bara till att du slipper betala för mat och husrum. Finns massor av pengar att spara där.

2. Gå runt i grannskapet och knacka dörr. När någon öppnar så frågar du efter pantburkar. Säg även att pant pengarna ska gå till något flicklag. Men tjejerna som skulle följa med dig, är sjuka för dagen. För att det inte ska verka alleles för uppenbart att det är du som ska ha pengarna.

3. Be om veckopeng av din föräldrar trots att du har ett jobb. Finns en hel del sköna slantar som kan komma in där om du lyckas övertala dom? Kostar inget att försöka!

4. Låna din föräldrars bil till jobbet. När det är dags för att tanka. Så ber du helt enkelt om föräldrarnas tankkort. Så slipper du även pröjsa för soppan!

5. Bajsa borta. Gärna på jobbet, så spar du in lite papper. Som du antagligen inte betalar för. Eftersom du bor hemma hos dina föräldrar.

6. Skriv in att du jobbat övertid på jobbet. Fast du egentligen är hemma och tar det lugnt i soffan.

7. Sälj saker som du inte använder. I det här fallet dina föräldrars saker. Allt från gräsklippare, soffa, fåtölj mm. Finns det mer än 1st TV så sälj den. Dock inte den du använder dig av.

8. Hyr ut något av din föräldrars rum? Kanske deras sovrum. Dom kan om årstiden inte sätter stopp tälta på gräsmattan.

9. Sälj huset. Om din föräldrar bor i hus? Anlita en mäklare och sälj huset. Har du tur köpte dom huset för många år sedan. Bolånet kan därför vara helt avbetalt. Mer stålar till dig. Nu har du visserligen ingen stans att bo? Men du kanske fått loss 1-2 miljoner kr? Det räcker väldigt länge i ex Thailand. Du kan således gå i förtidspension.


/Herr Penga-Skägget


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar