torsdag 7 april 2016

Så till sist handlade det inte om tur eller otur!

Ibland är vägen mot målet allt utom rak. Så skulle det då äntligen  avgöras. Vilken garanti bilen som krånglat så in i bomben dom senaste veckorna har? 5 eller 7 år? Till att börja med så var det fel servicebok i bilen. Vilket tidigare ställt till det för oss, då vi beställt vinterdäck. Vi fick fel dimension som gjorde att vi fick vänta ytterligare flera dagar på att rätt däck skulle levereras. Men det besked som frun till sist fick, var att dom inte kunde hitta vilken garanti som det egentligen gäller för bilen. Detta gjorde till sist att dom gjorde det enda rätta enligt mig. Dom lät oss slippa betala för det dom "bytte ut/lagade". Stort tack för det! Eller som verkstaden själva sa... - Vi låter det här vara.... 

Ibland har man tur... Kunde lika gärna gått åt andra hållet och vi faktiskt fått betala dom ca 5700 kr som ingreppet skulle kostat. Sen å andra sidan kunde man ju hävda att eftersom det tydligen gick på garantin. Borde vi inte fått tillbaka dom ca 2600 kr som vi betalade första gången innan påsk? Kan man kalla det otur? Nej, jag är mest glad över att det löste sig så som jag hade hoppats. Så till sist handlade det inte om tur eller otur!

Nu håller vi bara tummar och tår att bilen verkligen är lagad och inte stannar något mer....Samt att nu kanske det blir en slant över att investera med den här månaden. Men vad vet jag?


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar