måndag 18 april 2016

Eller så är det min ålder som tar ut sin fulla rätt?

Känns som förra veckan och helgen var en enda lång transportsträcka. Till Telias utdelning imorgon. Eftersom det här blir min andra utdelning från pengamaskinen, så är jag numera lite varm i kläderna. Vet att pengarna kommer ligga där och vänta imorgon när jag loggar in på Avanza runt 08:00. Redo att investeras i nästa aktie eller fond som får maskineriet att rulla vidare mot en tidig pension! 

Vet redan nu vart dom ska stoppas. Planen är att köpa några fler Tele2, som fö delar ut 31 Maj. Men inget är hugget i sten. Men tror ändå att det är bra att så en tanke om det. Annars är risken stor att jag bara tar något annan aktie av bara farten. Hela idén med bloggen är ju trots allt att få lite pli i mig. Så att det ser ut som att det i alla fall finns en liten tanke bakom köpen. 


Spenderade fredagen och helgen åkandes båt.
Kryssning för att fira min far som fyllde 70. Trots att resan var lugn och inte alls speciellt sena kvällar. Så är jag mentalt slut idag. Kanske fick jag en dos av hur det är att vara pensionär. Eller så är det min ålder som tar ut sin fulla rätt?


/invezteralitemera..zzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar