tisdag 31 januari 2017

Så glöm även en häst eller en weekend till Rom!

Att tänka först? Räkningarna och annat otyg har dragits från kontot. Äntligen tänker jag. Hoppas nu bara det inte dyker upp något oförutsett? Om inte, så kan det bli en liten slant som kan föras över till Avanza. En otroligt skön känsla i så fall. Att få kunna snabba på resan mot slutmålet. Men...det kan man nog glömma nu!? Eller?För om exakt 14 dagar är det åter igen dags för handlarna att gnugga sina giriga händer. Missförstå mig rätt nu. Jag unnar dom att tjäna pengar. Äger jag dessutom någon aktie som påverkas positivt av kommersen? Så är det heller inget fel. Dubbel moral, svar Ja! Jag pratar alltså om "Alla hjärtans dag" om nu någon redan inte listat ut det?

Det är givetvis ingen som tvingar mig att lägga ut en mindre förmögenhet på present. Nu brukar jag heller aldrig göra det. Men eftersom jag aldrig lyckas komma ihåg att det är det 14:e Februari. Så brukar det bli ett panik inköp i sista minuten. Nu inbillar jag mig att om jag planerar för det i god tid? Så behöver det därför inte blir så fasligt dyrt. Vilket gör att det blir pengar över. En riktig "win-win situation". Samt att jag inte vill framstå som en riktig tråkmåns...!

Så därför tar jag gladeligen redan nu emot förslag på en bra "alla hjärtans dag" present. Men glöm godis och choklad. Eftersom frun inte äter det. Ska även vara inom rimliga gränser när det gäller kostnad! Så glöm även en häst eller en weekend till Rom!

Tack på förhand!


/snålalitermera 

6 kommentarer:

 1. Varför inte en spadag med familjen? Det är ju inte allt för dyrt.Eller kanske som enklare alternativ köpa något fint smycke.

  SvaraRadera
 2. Låter kanske lite dyrt med spadag? Men ett smycke kanske kan vara något.Tack för tipset! ☺

  SvaraRadera
 3. Ge henne ett hemmagjort presentkort. Kanske en finare middag lite längre fram eller en stunds massage? Eller varje inte en valfri bio? Eller någon lite mer barnförbjudet ;) Det jag menar är, ge henne din tid och inte någon grej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ☺ ja tid är ju faktiskt inte gratis! En middag skulle jag absolut kunna tänka mig bjuda på. Hemlagad eller restauranglagad! Tack för tipsen ☺

   Radera
 4. Jag har gjort en tavla med romantiskt tema vid ett tillfälle. En annan gång har jag gjort en youtube video med massa bilder på resor vi gjort tillsammans. Brukar även ge massage (inte bara den 14/2). Det är bara fantasin som sätter gränser. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag kunde måla/teckna/rita så hade jag oxå gjort en tavla. :-) Intressant med en video med bilder! Får ta mig en funderare! Tack tipsen!

   Radera