tisdag 3 januari 2017

Vem vet?

Dag 2! Det nya året har knappt hunnit börja och jag längtar redan 9 år fram. Eller först ser jag fram emot den 25:e och lönen. Men jag inser att det är inte helt sunt att bara titta framåt hela tiden. Man tappar liksom något att bara se framåt. Men man kan inte heller bara titta bakåt och gå och älta i allt som varit. Nej det bästa är nog lite av varje, med lite övervikt åt att leva i nuet. Något jag är fruktansvärt dålig på. Vilket jag även påtalat i tidigare inlägg.

Jag gör en google sökning på "att leva i nuet". Heter tydligen numera "mindfullness". Bra då behöver jag inte slänga mig med gamla termer. Jag blir lite mer ""2017" så att säga... på tal om gamla termer? Ärligt har du det senaste året hört någon nämna ordet "hen"..? Jag har varken sett eller hört det sen typ 2015. Måste vara helt ute att använda det? Har aldrig gillat det ordet ens!

http://www.mabra.com/mindfulness-i-vardagen-7-harliga-tips/

Två dagars börsuppgång. Nu borde det inte dröja länge innan kvällstidningarna hakar på.
Expressen hade den här artikel för ett par år sedan. Kanske kan bli aktuell igen inom en snar framtid?

Vem vet?


http://www.expressen.se/ekonomi/bli-en-aktieklippare/


/funderliteförmycketnumera4 kommentarer:

 1. Man märker att artikeln är gammal när den hänvisar till 'text TV" ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vadå gammal? Text-tv är min bästa app i mobilen! 😉

   Radera
 2. 15 år gammal artikel. Det var ett tag sedan man hörde begreppet "aktieposter" nämnas. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ☺ Hmm.. fanns en del som inte var purfärskt i artikeln.

   Radera