onsdag 18 januari 2017

Med lön och rapporter på samma gång!

Att lyckas med att misslyckas! Inför rapportsäsongen som dra igång nästa vecka! Så är jag riktig taggad över den kommande utdelnings informationen. Jag har ett excel ark som jag kikar in på mer än en gång per dag. Mesta av informationen i det är preliminära utdelningar. Givetvis hoppas jag på att ingen av mina aktier sänker sin utdelning. Men mest av allt, hoppas jag på att någon av dom från ingenstans kommer med rejäl höjning! Troligt...? Svar nej!


Det ställe där optimismen är som störst, det är dårhuset.
Havelock Ellis


Problemet jag har med att gå händelserna i förväg. Har nämnts här på bloggen både en,två och tre gånger. Kanske fler än så!? Även om det är bra att ha fötterna på jorden och inte sväva i väg. Så skadar det inte att tänka lite längre ibland. Mina delmål är ett typiskt sånt exempel. Vissa av dom är rent ut sagt ganska omöjliga! Medans andra kommer klaras av under året. Men just nu så tittar jag faktiskt inte längre fram än till fredag. Helgen kommer väldigt lägligt. Som den alltid gör. Men den här veckan har verkligen gått så otroligt sakta. Något säger mig att nästa vecka inte kommer kännas på samma sätt. Med lön och rapporter på samma gång!/funderalitemera4 kommentarer:

 1. Varför tror du inte det är troligt att några av dina bolag höjer? Fram med lite optimism nu:) Jag närmast räknar med höjningar från några av mina bolag bland annat Investor:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 2. Nordea höjer lite, Telia och Ratos där är det risk för sänkning! Men jag blir hellre positivt Överaskad än helt nedslagen! ☺

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam om att vara otålig. Jag tror nog att alla vi som börjat investera vill att snöbillen ska komma igång på riktigt.
  // procentpanik

  SvaraRadera
 4. Vet inte om det stämmer, men håller man bara samma takt dom första tre åren och återinvesterar allt! Så tror jag snöbollen kommer bli hyffsat stor på den korta tiden! Sen går det nog snabbare! ☺ (Hoppas jag) 😊

  SvaraRadera