söndag 22 januari 2017

skattalitemera

Funderingar? Helgen susar förbi lika snabbt som vanligt. För en gångs skull hade barnen inga schemalagda sportaktiviteter. Om man sen själv är delaktig i dom som jag. Då brukar det normalt gå åt en hel del tid. Men det är bara för en kort del av ens liv det handlar om. Eftersom jag själv tycker det är så otroligt kul. Så gör det inget att tid går åt. Även om en samling till en fotbollsmatch kl 07:00 en söndag kan kännas lite väl tidig! Sova kan jag försöka göra när jag blir gammal!
Har skaffat mig en digital brevlåda för att få myndighetspost. Största anledningen till det, är möjlighet att få ev skatteåterbäring redan till påsk. Nu går jag som vanligt händelserna i förväg!

Vem kan få pengar till påsk?

 • Du som är privatperson.
 • Du som skaffar en digital brevlåda innan den 1 mars.
 • Du som bara godkänner din deklaration i appen eller e-tjänsten senast den 29 mars, utan att lägga till eller ändra något.Funderingar inför veckan är följande:

Telias utdelning, sänkning från 3 kr till 2 kr. Blir det en verklighet?
Tele2, vilken utdelnings policy kommer gälla för kommande åren?
Nordeas utdelning, dags för höjning?


/skattalitemera
5 kommentarer:

 1. En höjning från Nordea skulle vara en trevlig nyhet tycker jag:) Tele2 vågar jag inte hoppas på...skulle va nöjd om dom lät utdelningen ligga kvar på nuvarande nivå.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nordea har jag sett prel utdelningar runt 6,12 per aktie. Hoppas verkligen det stämmer! ☺

   Radera
 2. Ja det hade verkligen varit trevligt med lite höjningar då flera av mina high yield bolag utannonserat sänkningar, Capacent, Telia och någon till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höjningar är alltid trevliga! Det var en imponerande aktieportfölj du/ni har! ☺

   Radera
 3. Jag har tydligen (!?) kivra sen flera år tillbaka. Vet inte hur jag lyckats få det. Varit vansinnig över att fakturor börjat trilla in där. Nu blev det något positivt med tjänsten! Tack för infon!

  /Aktieflickvännen

  SvaraRadera