måndag 9 januari 2017

Men inte mig emot!

Buffert handlat! En trist sälj rekommendation från Handelsbanken fick idag Medivir att tappa 10%. Vilket fick mig att handla 10 st. Hade inte tänkt att göra något köp förrns vid löningen. Men ville inte missa det här köptillfället. Vred därför ut det sista ut min buffert.

Desto bättre lyckades jag idag sälja en sak på blocket som legat och skavt sedan November. Nämligen fruns 7 år gamla bil. Efter att ha fått skambud från tre olika bilfirmor så lade jag motvilligt upp bilen på blocket i söndags. Såg fram framför mig hur folk skulle vallfärda för att sen lämna skambud på den. Hur växtligheten runt bilen skulle sluka den. Till sist skulle det bara återstå en grön kulle som ingen visste hur den kom dit? Nu vart det som tur var inte så. Utan en mycket snabb affär nu på kvällskvisten och jag slipper bära oket av att äga två begagnade bilar. Större delen av pengarna kommer gå till huskontot för framtida renoveringar. Men en skvätt kommer även gå till min framtida pension. Ibland löser sig saker på det mest konstiga sätt. Men inte mig emot! 


/investeralitemera

2 kommentarer:

  1. Många tycks ha 2 bilar, fast de inte behöver. Grannen hade 2 tidigare, de tycks nu klara sig utmärkt med cyklar och en bil. Värre kapitalförstöring än en bil finns nog inte.

    SvaraRadera
  2. Vi bor på landet och behöver varsin bil för att ta oss till jobbet. Att åka kommunalt är inte heller möjligt då det knappt finns något sånt här. Hade vi bara behövt en bil så skulle vi kunnat spara massor! Nu ser tyvärr våran verklighet inte så ut! ☺

    SvaraRadera