onsdag 21 december 2016

investera lite mera

Att inspireras! 6 Januari i år skrev jag mitt allra första inlägg. Där förklarade jag lite lätt om mitt sparande i fonder. Samt mina två aktieinnehav Telia och Tele2. Innan jag själv började blogga, slukade jag till en början nästan alla bloggar om aktier och fonder jag kunde hitta.

Det var speciellt två bloggare som intresserade mig lite extra. Kanske var det just deras ogenerade sätt att berätta om hur mycket pengar deras aktier delade ut? Eller hur mycket deras portföljer var värda? Men det var något hos dom som fick mig att återkomma dagligen till deras bloggar.
Det var även dom två bloggarna som fick mig själv att vilja börja blogga. Trots att mina innehav inte kunde jämföras med deras på långa vägar. Men någonstans måste man börja. Även om det bara är med 1000 kr eller 10 000 kr. Jag har dom båda att tacka för den inspiration som dom gav mig till att börja "investera lite mera". Därför vill jag skicka ett stort tack till,

"Chansar mesthttp://ekonomiskfrihet.blogspot.se/ 

"Utdelningsseglaren" https://utdelningsseglaren.blogspot.se/


Ett extra stort tack till dig som läser och kommenterar det jag skriver. Men även alla ni som länkar till bloggen! Tack! 


/tackalitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar