fredag 23 december 2016

2017 blir nog ett spännande år?

Men rulla då snöboll! Om 2016 handlade mycket om att bygga pengamaskinens grund. Eftersom jag under året som varit köpt aktier så fort lönen varit på kontot. Mycket fokus låg på att hitta en aktie för kommande månad som hade bra direktavkastning. Så att jag skulle hinna få ta del av utdelningen. Så är 2017 året då "snöbollen" ska börja rulla lite snabbare.
 


Eftersom inget av bolagen i portföljen ännu kommit med något årsbokslut. Så är det inte helt enkelt att lista ut hur mycket utdelningen kommer bli i dom olika bolagen . Det finns dock analytiker som gjort preliminära bedömningar. Men jag föredrar att vänta in dom riktiga siffrorna.

Om vi bortser från Medivirs kommande utdelning! Som ser ut att hamna i slutet av Februari eller början av Mars. Eftersom inte jag eller någon i dagsläget vet den exakta utdelnings månaden. Så blir det Nordea som i Mars enligt plan gör årets första utdelning i portföljen. Som vanligt har man en lång väntan att se fram emot. Men sen ramlar det på utdelningar från just Mars ända till Juli. 2017 blir nog ett spännande år?


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar