måndag 12 december 2016

Det har dock aldrig varit min starka sida!

Måndag! Kunde jag välja bort en arbetsdag i veckan? Så skull jag utan tvekan välja bort måndag. Att kunna förlänga helgen med ytterligare en dag det vore guld värt. Tänk vad skönt att få en dag till att göra vad som faller en in? Istället som idag tvinga sig upp. Tittar mig i spegeln och känner inte alls igen det trötta ansikte som stirrar på mig! Mitt måndags jag är ingen trevlig historia!


Såg redan igår att nya PPM pengar var inbokade på kontot. Nu tar det någon dag till innan pengarna är fördelade på mina fonder. Jultomten var tidig i år!

Fingerprints kurs fortsatt ned idag. Har vid flera tillfällen tyckt att det vore en kul aktie att äga. Men hindrat mig själv varje gång från att köpa. Mest för att dom ännu inte delat ut några pengar till aktieägarna. Disciplin är tydligen en bra egenskap. Det har dock aldrig varit min starka sida!


/funderalitemera4 kommentarer:

 1. Får du möjligheten så var ledig på måndagar, enligt mig veckans bästa dag! Jag skrev ett inlägg om det för ett tag sen här:

  http://frihetsmaskinen.blogspot.se/2016/09/mandag-veckans-basta-dag-och-lite.html?m=1

  Mvh / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du lever min dröm! ☺ Får nog hålla mig ett par år till innan det blir verklighet!?

   Radera
 2. Jag är i stället glad att jag inte äger FPC. För mycket lurt i det bolaget för min smak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är en ganska spännande teknik dom sysslar med. Snart kanske man man låsa upp/starta bilen med sitt fingeravtryck?

   Radera