onsdag 23 mars 2016

Eller så är det bara min dåliga karma....

Många saker är jag beredd att snåla och dra in på. Kläder är skoj, men inte roliga att köpa. Mest för att det då går åt pengar. Vi hade länge tjock TV. Så länge att när vi lämnade in den på återbruket tittade dom som jobbar där konstig på oss. Men det finns en sak som jag inte tycker det är värt att snåla på. Nämligen hotell när man är ute och reser. Många har den inställningen att man bara ska sova där. Så då gör det ju inget om det inte är hög standard. Jag är raka motsatsen. Vill ha högsta möjliga standard. Visst behöver inte vara Dubais "7-stjärnig" hotell. Men det ska var rätt hög standard.

Trots att min familj och jag valt dom lite dyrare hotellen när vi varit ute och rest. Så råkar vi alltid ut för något trubbel med rummen. När vi var i Lettland och inte valde det billigaste hotell. Så möttes vi av ett ostädat rum när vi skulle lämna in väskorna på rummet. Att vi sen möttes av "goddag yxskaft" svar i receptionen gjorde det inte bättre. När vi bodde i Stockholm för ett par år sedan samma sak. När vi skulle in med väskorna på rummet. Ostädat efter värsta fylle festen. Fick ett nytt rum, men inte med den standard vi blivit lovade. Men det som tar priset är ändå fjolårets sommar semester. Trots att resebolaget lovade "5-stjärnigt"  hotell, så kryllade det av myror på rummet. Frågade då i receptionen om husdjuren ingick eller om man behövde betala extra för dom? Tycker inte att man ska behöva råka ut för något sånt när man är bredd att betala lite mer. Eller så är det bara min dåliga karma, som gör att vi att lyckas pricka in det värsta rummet?

Imorgon kommer äntligen lönen. Får jag lite att göra på jobbet. Så hoppas jag kunna skicka in en slant till Avanza. Kan nästa höra hur mitt Avanza konto ekar av tomhet.....köp....köp....mera...köp....


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar