torsdag 10 mars 2016

Ålder spelar ingen roll när staten ska ha in sina skattepengar!

Hoppar över allt prat om Europeiska Central Banken. Förutom summa summarum, OMXS30 tyckte till sist att det ECB sa var trams....
Två saker kan man vara säker på här i livet. Döden kan man inte lura, samt att staten alltid ska ha in sina skattepengar. Väntar därför inte bara på lön den här månaden. Utan även på att min deklaration ska dyka upp. På Skatteverkets hemsida går det att läsa att inkomst deklaration för 2016 öppnar 22 mars. Nu är jag dessvärre inte den tålmodiga typen. Sen vet jag att förra året, släppte dom på inloggningen några dagar innan utsatt datum. Har därför som vana att minst en gång om dagen besöka sidan för att se om det går att logga in. Jo..jag vet, är en hel del bortkastad tid. Men strunt samma, kollar som oftast när jag är jobbet!

Brukar i regel få några tusenlappar tillbaka. Känns alltid bra att få ett extra tillskott till sommaren. I år finns det ett par "hål" som pengarna förväntas täppa till. Om det nu blir pengar tillbaka dvs. När min dotter var runt 3-4 år fick hon sin första deklaration. Givetvis var det mitt fel som placerat om några av dom fonder hon hade i sitt namn. Inga stora summor som tur var. Men hela 130 kr ville staten ha in om jag inte missminner mig. Ålder spelar ingen roll när staten ska ha in sina skattepengar!

/investeralitemer


5 kommentarer:

 1. Tack for tipset om att en inkomstdeklaration kan synas lite innan 22 Mars. Nu ska jag med borja logga in varje dag :)
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får hoppas att dom gör som förra året? Så det inte var en tillfällighet då? Men antar att dom på så sätt kan få ett riktigt live test så att dom ser om tjänsten funkar som det är tänkt!

   Radera
 2. Hehe, Jag var också inne för någon vecka sedan och ville kolla. Blev lite besviken på att det inte var förens 22 mars som den släpptes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagens koll avklarad och fortfarande stängt...

   Radera
 3. Första året jag deklarerar på egen hand. Ska bli skönt att få det överstökat!

  SvaraRadera