söndag 31 mars 2019

Avstämning Mars.

Zöndagzz.. Strålande sol och humöret är på topp. Har uppdaterat "innehav" och kan konstatera att det totala värdet på portföljen minskat med ca 2,1 % sen förra månadens avstämning. Visste ju redan när Swedbanks kurs började dra söderut, att det skulle slå ganska hårt på portföljen. Men nu kommer det ju trots allt en skvätt pengar från Swedbank i form av utdelning på Torsdag. Det tackar jag givetvis för. Har inte hunnit tänka på vart dom gör bäst nytta? Vet även att så fort jag postat det här inlägget så kommer hjärnan gå på hög vart pengarna troligen ska investeras. Framåt torsdag ca 09.10 så vet jag vart?
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och lyssna på någon podd!

Ha en härlig Söndag!

/investeralitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar