lördag 30 mars 2019

Portföljen visar minus...

Lördagzz. Såg fram emot ett långt och härligt sovmorgon. Men tro inte att det gick som tänkt. Näe istället så vaknade jag pigg tidigare än på en arbetsdag. Hur är det ens möjligt? Vägrade dock att gå upp och halvsov fram och tillbaka tills klockan nästan var 08:30. Sen gick jag upp och tog en väldigt lång frukost. Sova får jag väl istället göra när jag blir riktigt gammal !?

Det var ingen rolig vecka för oss med "swed-pank" aktier! Försöker ändå se det positivt och tänka 7 år framåt. Då måste väl ändå aktien ha repat sig? Som sagt ingen mening att gråta över spilld mjölk. Har ju delvis själv spillt den, eftersom jag köpt på mig fler under aktiens nedgång! Totalt visar nu portföljen på minus. Swedbank aktien med minus på 31 % är givetvis en stor orsak till det. Men finns även några andra botten sänken i min portfölj!
 
Näe nu drar jag ut i det fina vädret istället. 

Ha en trevlig helg!/investeralitemera3 kommentarer:

 1. Helt rätt resonerat. Det ger ingenting att gråta över spilld mjölk. Däremot ger Swedbanks haveri en anledning att reflektera över företagets förutsättningar och stabilitet. Vi talar ju trots allt om den bank som tagit en ledande position i norden vad det gäller lönsamhet och kapitalstyrka. Att media gapar vidare, det får man nog räkna med då de lever på lösnummer och rubriker.

  Sedan kan man undra över varför samma media inte gapar mer över politikernas obefintliga insatser mot kriminella. En poliskår som inte ens fungerar längre etc. Men, sådant är tydligen inte så viktigt?
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, drevet går just nu efter swedbank. Nästa vecka mot någon annan! Vem vet kanske Seb! Att klaga på "gruppen" politiker säljer inte lika bra antar jag!

   Radera
 2. Med det sagt, så har jag alltså nyligen tagit position.

  SvaraRadera