söndag 24 mars 2019

Lönen snart på kontot!

Zöndagzz.. Efter att ha haft känslan att det hela tiden är 14 dagar kvar till lön. Så känns det riktigt bra att det kommer in lite pengar kontot imorgon Måndag. Har funderat fram och tillbaka på hur mycket som kommer kunna avvaras från den här lönen? Klart är att det inte alls blir i nivå som dom andra månaderna. Resor med familjen "ställer till det". Men hellre att pengarna går till en sån utgift än något riktigt tråkigt som en bilreparation etc?


















(Bildkälla https://pixabay.com ).

/funderarlitemera



1 kommentar:

  1. Jag läste en kommentar online från en Califonia Based Journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (sann kärlek) 3 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp. Jag skickar e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    tur nog för mig jag stötte på Dr.Oduduwa e-post (dr.odduwaspellcaster@gmail. com) kontakt hittades i en blogg kommentar avsnitt. I dag vittnar jag med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela den här artikeln med min värld ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Oduduwa är den verkliga storsälskelse-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel magi och kärlek-fängslande spell. Tidigare har jag försökt stavrådgivning för andra stavcaster fungerar inte för mig, de kräver pengar, men Oduduwa detta är en kärleksstava för mig utan att be mig betala för hans tjänster. detta är sant och fantastiskt omedelbart resultat.
    Jag har varit gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle tillbaka att älska att förlita mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans efter att Oduduwa lanserade en kärleksförtroll för min räkning.
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail herbalisthome01@gmail.com
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    * Magi för framgång och marknadsföring
    * lycklig charm - BUSINESS STAR
    * SKYDDSHOOK, och Longlife,
    * förbannelse, penis- och bröstförstoring.
    * andlig rening, fettförbränning,
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMB,
    * dekretande magi, STAVLOTTERI & VIN-SPEL STAV
    Samma artikel jag läste online kommentar avsnitt precis som det här, jag läste och jag skapade en e-postkontakt för att kommunicera med Dr.Oduduwa för hjälp via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera