torsdag 28 mars 2019

Swek-bank.

Torzdagzz.. Trots debaclet i Swek-bank aktien, förlåt jag menar så klart Swedbank. Så började faktiskt dagen ganska bra. Mest för att Axfoods utdelning på 1960 kr fanns tillgänglig på kontot. Men där och då kunde jag stå emot mina egna tvångstankar. Inte vart det bättre av att jag "lånade" av mig själv och gjorde en liten överföring från min bank. Ett "lån" jag nästan helt säkert aldrig kommer att betala tillbaka!  Nåväl jag kunde inte motstå Swedbanks kommande utdelning och passade därför på att köpa på mig 21 st aktier. Trots att jag tror att det kommer dröja länge innan kursen helt återhämtar sig. Men på långsikt så blir nog det här bra! Får vi hoppas.......
( Bildkälla: https://pixabay.com )./investeralitemera


1 kommentar:

 1. Jag hade mycket tur att hitta Dr.Oduduwa e-postadress under min sökning efter ekteskapsrådgivning och kärleksekspert online-blogg. Jag heter Raymond Scot från Stockholm-Sweden, för några dagar sedan läste jag en postad kommentar från en spansk dam som heter Katie mburgs. Hon delade vittnesbörd om hur hon träffar sin verkliga kärleksman (hon hittar en livspartner) efter att ha varit ensamstående mamma i cirka 14 år, men omedelbart kontaktade hon en spirituell healer (Oduduwa) för att äta lunch med en Love-spell of Attraction och Love spell för att bryta varje ensamhetsbindelser. Två veckor efter att hon hittat sann kärlek, och idag är hon engagerad att förbereda sig för att Christman och nyårssemester för att fira kärlek med sin nya hittade kärlek. Jag var väldigt glad för att hon delade sitt kärleksbevis och hur hon hittar sådan mirakulös hjälp, jag kopierade e-postadressen.
  För några dagar sedan kom jag ihåg att jag skickade e-postmeddelanden till samma man Dr.Oduduwa och bad om hans hjälp. Jag kopierade hans Oduduwa-e-postadress onlineblogg postade kommentar och jag skickade ett meddelande till honom och bad om hans hjälp. all kärlek som stavas för min räkning under midnattstimmarna i hans tempel.
  Jag kunde inte ha gjort detta möjligt utan hjälp av Baba Oduduwa den stora, jag skulle ha gett upp och trodde att min man såg någon annan, då var vi klara. Jag är glad att jag tog ett djärvt steg av tro och idag är jag mycket glad över att leva tillsammans med min kärleksman och mina barn är glada.
  Jag lovade Dr.Oduduwa att jag kommer att dela mitt vittnesmål efter ett lyckat resultat.
   Jag är tacksam mot Dr.Oduduwa äktenskapshealer som hjälpte mig att återställa min ex kärlek. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa för alla som har en liknande krigsförhållande för äktenskap idag, konsultera snabbt denna spirituella spellaggare för snabb snabbt lösning.
  Observera: denna kärleksformulär fungerar bäst för bara trasiga hjärta par som är desperata och fast beslutna att hitta sann kärlek och återställa bruten äktenskap, om du är allvarligt i behov av hjälp med att skicka meddelande för att kontakta Oduduwas personliga e-postadress: (dr.oduduwaspellcaster @ gmail. com)

  SvaraRadera