fredag 5 april 2019

Utdelning och återinvestering.

Fredagzz. Enligt mig den bästa dagen på veckan! Med hela helgen framför sig. Sen att dom kommande dagarna ser ut att bli bra väder med sol och inte allt för kallt. Det gör ju det bara bättre! Näe.. full fart in i helgen bara!

Bildkälla: https://pixabay.com/


Nu kom det då äntligen lite bra saker från "Swedbank", nämligen deras utdelning. Som den här gången gav hela 14,20 kr per aktie. Vilket för mig resulterade i 3138 kr att investera vidare med. Jag svängde i ärlighetens namn mellan flera olika bolag. Men istället för att återigen ta in en ny aktie! Så valde jag att köpa 70st trygga gamla Telia. Har ju ett mål att komma upp i 1500st. Nu räckte det dock inte hela vägen. Totalt uppgår nu antalet till 1083st. Som kommer ge mig 1277 kr i utdelning 17 april. Så det rör ju på sig i alla fall!


Trevlig fredag och helg!/investeralitemera2 kommentarer:

  1. Telia? Ursäkta, men vad är det du finner så attraktivt med den aktien? Visst utdelningen kanske, men vad ska få totalavkastning i Telia att bli annat än medioker? Det har jag svårt att se.
    Mvh investera-pengar.blogspot.se

    SvaraRadera
  2. Har en teori att Telia kommer att höja utdelningen med några ören dom kommande åren! För att kunna kalla sig en utdelningshöjare! Rätt eller fel kommer visa sig! Ett tråkigt och hyffsat stabilt bolag i mina ögon! :-)

    SvaraRadera