söndag 7 april 2019

Väntar på nästa utdelning.

Zöndagzz.. En helg går alldeles för fort. Har därför lite lagom söndagsångest idag. Men så tänker jag på utdelningen från Nordea som kommer imorgon. Eller gör den verkligen det? Tar det kanske någon extra bankdag? För pengarna skickas väl från Finland som numera är bolagets hemvist. Hur som, tanken att få bränna iväg utdelningen får mig i alla fall på lite bättre humör.Bildkälla: https://pixabay.com

Men Måndagar är första dagen jag kommer ta bort när/om ekonomin tillåter det? Nu är jag ju rätt långt bort från att kunna göra det. Så därför fortsätter jag gneta på. Är ju trots allt bara 18 dagar kvar till nästa lön. Det gäller ju att se positivt på saker och ting..eller hur? 


/investeralitemera
2 kommentarer:

 1. Tja, eller så skapar man ett liv man inte behöver ta semester från, som ngn sa :)
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah :-) Ja det är nog så man borde göra!

   Radera