söndag 21 april 2019

..tappar tid!

Torzdagzz.. Att tid är relativt är något man lär sig. Att vänta eller att se fram emot något spännande? Kan få tiden att upplevas som om den går sakta. När man har roligt känns det som om tiden går snabbare. Oj var klockan redan dags att gå hem!?

Att kunna påverka min egen tid är något jag ser fram emot. Att själv kunna välja om jag verkligen måste gå upp när klockan ringer på morgonen. Det om något skulle vara lyx för mig. Men för att nå dit jag vill, så behöver jag mera pengar. Som det är nu kommer pengar i samband med lön och aktieutdelningar. Så fort vi är i mellan dessa två, så upplever jag dessutom känslan av att jag tappar tid! Det blir lite av en stress som planar ut runt den 25:e och brukar uppenbara sig igen i slutet på varje månad. Då det alltid känns som det är för långt kvar till nästa lön. Därför är det extra skönt att vi nu redan är inne på slut dagarna innan lön. Men f-n vad fyra dagar kan kännas som väldigt långt bort!

Bildkälla: https://pixabay.com
/funderalitemera

4 kommentarer:

 1. Det låter som att du ivartfall har motivationen som är nödvändig för att nå målet :)
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motivation ja...bara hoppas uthålligheten är lika bra! :-)

   Radera
 2. När det gäller uthålligheten är det absolut en av de största utmaningarna. Det gäller ju för oss alla som vill försöka skapa något, bygga något, uppnå något - att lova oss själva att aldrig ge upp!!

  "May the force be with us, always."

  Mvh,

  Atlas

  SvaraRadera
  Svar
  1. “Do. Or do not. There is no try.” :-)

   Radera